ESCOLA DE PÀDEL CAN MIRET TEMPORADA 21/22
02/09/2021

INFO ESCOLA DE PÀDEL CAN MIRET

Bona tarda jugadors i jugadores,

Ens complau molt anunciar-vos que aquesta nova temporada formarà part de l'equip de  Can Miret com a professor de l'escola l'Ivan Montero. L'Ivan, porta més de 6 treballant en el món de la raqueta, destaca pel seu gran nivell, la seva experiència en formació i perquè aportarà unes dosis d'energia i d'entusiasme als nostres alumnes.

Tenim moltes ganes i estem molt il·lusionats de que comenci aquest nou projecte amb nosaltres! 

S'incorpora la segona setmana de Setembre i serà el monitor de tardes de dilluns, dimecres i divendres, i els matins de dimarts i dijous. 

Amb aquesta incorporació fem un pas endavant en la nostra escola definint així un equip de luxe conjuntament amb l'Edu Casadevall per aquesta nova temporada! 

Esperem que li doneu una oportunitat de conèixel ja que creiem que és un monitor que agradarà a tothom i ens ajudarà a consolidar el nostre projecte d'escola, seguint amb els valors del club i amb tota la professionalitat perquè els alumnes aprenguin, s'ho passin genial i progressin adequadament en tots els aspectes del pàdel. 

L'Edu Casadevall estarà amb nosaltres els dimarts i dijous a la tarda seguint amb la seva línia professional de classes.

Obrim període d'inscripcions per aquesta nova temporada 21/22! 

Si voleu iniciar-vos o perfeccionar el vostre joc no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al 611 10 22 70 (Helena). 

Places limitades!!!

« Volver