Facebook
Partides obertes
No hi ha registres Veure més
Últimes notícies
23/11/2023

Bona tarda jugadors/es!

Del 17/11 fins al 28/11 estarem de Black Friday a la botiga de Can Miret!

Si necessiteu comprar/renovar o voleu regalar una pala per les festes, ara és el moment de fer el pas. Aprofiteu aquesta promoció, hi ha uns descomptes d'escàndol en les pales Black Crown. Vine a fer una ullada a la nostre botiga, trobaras tot el material necessari per triomfar dins i fora les pistes!!

OFERTA BLACK FRIDAY del 17/11 al 28/11:

Pales 2023-35% descompte

Special soft
Piton 11
Piton 11 Soft
Piton Attack 16k
Piton Furia
Hurricane Pro 2.0
Hurricane 2.0

 Pales Oferta PVP 139€:

Special
Piton Air Plus
Piton Attack Plus
Piton Attack 12k+
Piton 9.0

 Pales oferta PVP 99€:

Piton Air
Piton Nakano
Piton Nakano 15k

La compra de qualsevol pala inclou funda, protector, grip i samarreta de Can miret. Reserves i més info al 611.10.22.70!

Veure contingut complet
16/10/2023

Bon dia jugadors i jugadores!

Del 12 al 18 de Novembre celebrarem el clàssic campionat de Tardor. I per això hem preparat un gran welcome pack de benvinguda per a tots els participants amb la possibilitat d'agafar la dessuadora cap bola per perduda. Si us apunteu al campionat podreu aconseguir aquesta magnifica dessuadora per només 10€ més.

En cas que no pogueu disputar el torneig també la podeu demanar via whats al mòbil de gestió o a recepció del club fins el 30 d'Octubre! El cost de la dessuadora pels que no estiguin inscrits a l'Open Tardor serà de 20€.

Només ens heu de passar les vostres dades: nom, cognoms, telf i talla de la dessuadora.

Encàrregs i més info al 611.10.22.70. Us hi esperem!

 

Veure contingut complet
Veure més
Reserva la teva pista

Botiga de pàdel Can Miret

Al cantó de recepció disposem d’una botiga àmplia on venem tot el material que necessites per la pràctica esportiva. Donem un bon servei al soci i aconseguim el material al millor preu possible. Pots passar-te qualsevol tarda i t’assessorem insitu amb el material que més et convé.

Els nostres serveis de Botiga són:

  • Venda de pales de pàdel.
  • Tenim tot tipus de pales, però ens especialitzem en material BLACK CROWN per garantir una bona qualitat i evitar lesions.
  • Venda de material tèxtil, tant femení com masculí.
  • Paleters
  • Accessoris vitals: pilotes, grips, protectors.

Per nosaltres és molt important vendre l’article que un necessita, sobretot les pales, per aquest motiu tenim més de 10 pales de test que vulguis provar.

Recorda, t’assessorem abans de comprar una pala, i tenim pales de test perquè sempre tinguis a les teves mans la pala que et va bé.